Acquire

De nieuwe Opel Combo-e Life

De nieuwe Combo-e Life is ontworpen om jou en je gezin op alle gebieden het beste te bieden. Ruimte en comfort voor vijf personen. Praktische en innovatieve veiligheidssystemen. En 100% elektrisch, dus helemaal emissievrij, met een rijbereik tot 280 km(WLTP), zonder tussentijds op te laden. Zo geniet je maximaal van elke rit, zonder compromissen!

Exterieur /

De Combo-e Life is door zijn design direct herkenbaar als een Opel: Duitse precisie en tot in de details afgestemd op de behoeften van actieve gezinnen en professionals. Zijn krachtige profiel, zichtbaar hoge kwaliteit en praktische innovaties maken hem bijzonder aantrekkelijk.

Interieur /

Een hoge zitpositie, intuïtieve bediening, hoogwaardige connectiviteit, een verwarmbaar stuurwiel en talloze praktische functies maken elke rit in de Combo-e Life tot een groot plezier.

100% ELEKTRISCH /

De energie voor de elektrische aandrijving van de Combo-e Life wordt geleverd door een krachtige 100 kWh lithium-ion batterij, opgebouwd uit cellen met een hoge energiedichtheid, waardoor je profiteert van een groot rijbereik tot 280 km en een direct beschikbaar koppel.