Nieuwe Movano

Advies rijklaarprijs vanaf € 28.849 (excl. BTW/BPM)

De nieuwe Opel Movano

Vanaf € 28.849 (excl. btw)

De nieuwe Movano combineert de hoge kwaliteit van Opel en de ongekend praktische eigenschappen waar hij bekend om staat, met een ruimere keuze uit varianten dan ooit, een nieuw robuust design, geavanceerde assistentiesystemen en een hoger maximaal laadvermogen. Daarmee biedt de nieuwe Opel Movano de perfecte oplossing voor elke transporttaak.

STIJLVOL EN ROBUUST 

De nieuwe Movano combineert zijn inmiddels legendarische functionaliteit met een ongekend stijlvolle en verzorgde uitstraling. Hij is niet alleen duidelijk gemaakt om hard te werken, maar is ook een visitekaartje voor je bedrijf.

VEELZIJDIGE LAADRUIMTE/

De laadruimte van de Opel Movano behoort tot de beste in zijn klasse, met royale toegang via brede deuren en een inhoud tot 17 m³. Dat betekent dat hij in de grootste versie met gemak plaats biedt aan vier europallets. Je kunt hem bovendien veilig tot aan het dak beladen, terwijl lading en carrosserie beschermd worden door stevige vloer- en wandpanelen1.

VEILIG TRANSPORT 

Om te zorgen dat elke vracht veilig op zijn bestemming komt, is de laadruimte voorzien van een groot aantal bevestigingspunten om de lading te borgen. Daarnaast zijn optioneel stevige beschermingspanelen voor vloer en zijwanden leverbaar. De inzittenden worden beschermd door een robuuste scheidingswand, met of zonder raam.

Stel direct jouw nieuwe Opel Movano samen in de configurator

Direct online samenstellen

Direct rijden? Ontdek onze aantrekkelijke voorraadmodellen

Bekijk onze voorraad

Profiteer van 5 jaar garantie + 5 jaar gratis onderhoud

Stel jouw nieuwe Vivaro samen

Ontdek ook onze andere modellen

De nieuwe Opel Combo

Ontdek de Combo

De nieuwe Opel Vivaro-e

Ontdek de nieuwe Vivaro-e

De nieuwe Opel Movano

Ontdek de Movano