Prijzenregen Opel modellen!Onderscheidingen voor diverse Opel modellen.

Opel Crossland X

Consumenten en experts zijn onder de indruk van de Opel personenauto’s en lichte bedrijfswagens. Dat blijkt wel uit de talloze prijzen die in 2018 gewonnen werden. Een van de hoogtepunten is de overwinning van de Opel Combo bij de ‘International Van of the Year 2019’-verkiezing.

De lofbetuigingen begonnen in januari, toen de Opel Crossland X door Euro NCAP werd uitgeroepen tot ‘best in class’ in het B-segment. 

OPEL INSIGNIA
De Opel Insignia werd door de lezers van het Duitse Auto Bild en Computer Bild verkozen tot ‘Connected Car’. De Opel Vivaro Tour won met zijn infotainmentsysteem Navi 80 IntelliLink met realtime verkeersinformatie bij de ‘Connected Car Awards’ in de categorie personenbusjes.

De Opel-modellen scoren ook goed bij de lezers van Off Road en SUV Magazin. De Opel Grandland X won bij de ‘Off Road Awards 2018’ de prijs voor beste ‘2WD SUV’. De Crossland X werd derde in dezelfde categorie. Daarnaast won het SUV-duo de ‘Plus X Awards’, evenals de Insignia Country Tourer.

De Insignia Grand Sport viel in veel landen in de prijzen. In Duitsland werd de Insignia uitgeroepen tot ‘Autoflotte Top Performer 2018’. Dankzij de geavanceerde technologieën, het hoge comfortniveau en efficiency is de Insignia toonaangevend in zijn klasse. 

BEDRIJFSWAGENTOPPER
De nieuwe Opel Combo was pas net op de markt toen hij de belangrijkste prijs voor bestelauto’s in de wacht sleepte. Journalisten uit meer dan 25 landen verkozen de Opel Combo tot ‘International Van of the Year 2019’.

De personenautovariant, de Opel Combo Tour, werd onlangs nog door de jury van het gerenommeerde AUTOBEST verkozen tot ‘Best Buy Car of Europe 2019’.