All-inclusive rijden!Met het gemak van Opel Private Lease.

 

De Opel KARL biedt een standaarduitrusting die u in deze prijsklasse zelden tegenkomt: vijf deuren, vijf volwaardige zitplaatsen en praktische systemen zoals Hill Start Assist waarmee u gemakkelijk wegrijdt op een steile helling, zonder dat u ongewild achteruit rijdt. Ontdek het leuke design, zijn praktische instap en de zee aan ruimte.

Vast laag maandtarief
Opel Private Lease is een slimme en betaalbare oplossing om een nieuwe KARL te rijden. Private Lease betekent zekerheid: geen onverwachte kosten meer en altijd de mogelijkheid om aan het einde van de contractperiode weer in een nieuwe Opel naar keuze te stappen. Met Opel Private Lease kunt u nu de uiterst compleet uitgeruste KARL 120 Jaar Edition 1.0 ecoFLEX (54 kW/73pk) al vanaf €199 per maand rijden! In dit bedrag zijn alle vaste kosten inbegrepen, zoals afleverkosten, afschrijving, onderhoud, motorrijtuigenbelasting en verzekering.

STOERE KARL ROCKS
Of kies voor de stoere KARL ROCKS. Deze compacte 5-deurs biedt een hogere zitpositie en valt op door SUV-achtige kenmerken. U rijdt de luxe KARL ROCKS Online Edition vanaf €239 per maand met Opel Private Lease.